Top


  1. Centrala termica Beretta Junior 28 CAI
    [Junior 28 CAI]

    Pret cu TVA:  1,976.63┬áRON

    contact
Centrala termica Beretta Junior 28 CAI, tiraj natural
Kitul de evacuare si punerea in functiune incluse in pret.


ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA NOASTRA.
Posibilitatea ridicarii produsului de la sediu, Bucuresti.


Specificatii centrala termica Beretta Junior 28 CAI
specificatii beretta junior 28 cai, tiraj natural
specificatii centrala termica beretta junior 28 cai

Beretta Junior este ocentrala termica murala mixta pe combustibil gazos.
Randament: ***

Noul Beretta Junior dispune de un panou de comanda extrem de usor de folosit, fiind dotata cu doua butoane ergonomice pentru principalele functii ale centralei si cu doua led-uri pentru diagnoza. Panoul mai contine si un termometru, usor de citit, pentru circuitul de incalzire.

Centrala termica Beretta Junior este echipata cu sistemul patentat de Beretta, SARA (Sistemul Automat de Reglare Ambientala). Acesta poate fi activat numai in conditiile existentei unui termostat ambiental instalat. Pozitionand butonul de temperatura al circuitului de incalzire in sectorul AUTO intre 55 si 65 *C, temperatura de tur va fi reglata in mod automat de catre centrala pentru o adaptare perfecta la exigentele reale ale locuintei. Sistemul SARA ofera cel mai bun raport intre temperatura medie a caloriferelor si rapiditatea atingerii temperaturii dorite (setate prin intermediul termostatului de ambient) oferind astfel o importanta economie in ceea ce priveste consumul.
Cand ambientul cere caldura, temperatura agentului primar creste cu cate 5*C in doua intervale succesive de cate 20 minute. Odata atins confortul dorit, sistemul SARA se opreste automat pana la urmatoarea cerere de caldura, temperatura agentului revenind la valoarea initiala (intre 55 si 65*C). Avantajele sistemului sunt: consumuri mai mici, o mai mica depozitare de calcar in interiorul centralei, variatii de temperatura mai mici ale corpurilor de incalzire (fata de centralele fara sistem SARA).

Termoreglarea

Centrala termica Beretta Junior este dotata din fabricatie cu sistemul pentru termoreglare climatica. Instalatorul trebuie doar sa conecteze sonda externa (accesoriu optional) la placa electronica a centralei termice si sa activeze aceasta functie. Sistemul de termoreglare adapteaza functionarea centralei la schimbarile climatului extern optimizand atat confortul ambiental al locuintei si eficientizand consumul de combustibil.
Functia de termoreglare a centralei termice Junior dispune de multiple curbe climatice deja stabilite dintre care poate fi aleasa cea mai potrivita.
Mai mult, prin intermediul sistemului de termoreglare, centrala termica Junior ofera posibilitatea de a regla ulterior confortul in functie de curba climatica aleasa: prin actionarea selectorului temperaturii de incalzire se poate modifica nivelul de confort in functie de exigentele personale intr-un interval de la +5 la -5 (10 trepte) fata de curba de baza.