Top


  1. Masa plianta cu 6 scaune pliante
    [ms6sc-2]

    Pret cu TVA:  875.00┬áRON

    contact
Un mobilier inovativ destinat sufrageriei sau spatiilor restranse.

Atat masa cat si scaunele sunt realizate din lemn de fag masiv finisat si tratat corespunzator.
Masa este prevazuta cu un locas compact pentru depozitarea scaunelor. Blatul si usita sunt din pal melaminat.

Setul este disponibil in nuante precum: natur, cires, stejar, wenge, nuc. Se poate personaliza, la cerere, in nuanta dorita.

Lemnul de fag este caracterizat prin rezistenta sporita, durabilitate si finetea fibrei.
Atunci cand nu este utilizat setul de mobilier poate fi depozitat intr-un spatiu restrans. In schimb, atunci cand este desfasurata poate gazdui cel putin 6 persoane! De sarbatori sau cu ocazia serbarilor va veti surprinde in mod placut musafirii si veti petrece impreuna cu cei dragi fara sa va mai faceti probleme de spatiu.

Masa este prevazuta in partea posterioara cu un set de rotile ceea ce va favoriza deplasarea cu usurinta a mobilierului. Acest produs este unic datorita conceptului, a designului inovativ si a structurii rezistente fiind unul dintre cele mai cautate piese de mobilier din magazinul nostru. Oferit la un pret mai mult decat accesibil, setul va acoperi necesitatile si cerintele cumparatorului.

Dimensiuni:

Masa pliata:
Lungime 540 mm
Inaltime 737 mm
Latime 940 mm
Masa extinsa:
Lungime 1660 mm
Inaltime 737 mm
Latime  940 mm
Optionale Descriere Imagine cu caracter orientativ RON TVA inclus
Colturi blat rotunjite + cant ABS 2mm Confera mesei un aspect deosebit. Aceasta varianta este recomandata pentru cei care au copii mici sau care doresc pur si simplu sa elimine colturile. Cantul ABS cu grosimea de 2 mm ofera rezistenta suplimentara marginii blatului si este disponibil in mai multe nuante. 120
Colturi rotunjite + Cheder cauciucat Va elimina orice muchie atat la colturi cat si pe lungime. Ofera confort deosebit precum si protectie suplimentara pentru utilizator. Chederul cauciucat va proteja blatul de lovituri, impact, zgarieturi iar aspectul va fi unul de invidiat. 120