1. Purificator de aer AIRONE T3200
    [T3200AIRONETAV]    Pret cu TVA:  6,821.67 RON

    contact
Capacitate de filtrare ridicata, de pana la 3200 mc/ora. Aceasta reprezinta filtrarea unei "zone" de aproximativ 65-70 mp cu inaltimea de 3 m.

Purificator de aer dotat cu filtru electrostatic, telecomanda si 3 trepte de viteza de lucru, modelul T3200 este ideal pentru discoteci, baruri, pub-uri, restaurante, etc. si se monteaza pe tavan. Are o capacitate de purificare mai mare fata de modelele Air T1600 si Air T2200, fiind cel mai puternic din gamaAparatul este fabricat in doua variante (carcasa de plastic sau de lemn). La solicitarea clientului se poate furniza in orice culoare. Optional se poate echipa cu filtru carbon activ pentru a filtra vaporii si grasimile din aer.Avantajele purificatorului de aer T3200:
•Semnificative reduceri de costuri datorita consumului energetic foarte scazut;
•Plus important de confort si satisfactie ca mijloc de profit sau de optimizare a mediului de lucru;
•Consum termic suplimentar nul, deoarece nu exista schimb de aer cu exteriorul;
•Zero consumabile - echipamentele nu au nevoie de nici un element consumabil, intretinerea insemnand doar spalare periodidca a celulei electrostatice cu o solutie speciala;
•Montarea purificatorului de aer T3200 nu necesita proiecte de montaj sau modificari constructive, fiind vorba doar de o simpla aplicare;
•Aduce un plus major de curatenie in interiorul locatiei si evita poluarea mediului exterior.

Intretinerea echipamentului: Aparatul semnaleaza incarcarea filtrelor printr-un semnal luminos astfel incat sa se poata interveni la timp pentru curatarea lamelelor filtrului electrostatic.


Alte detalii:
-Lungime: 670 mm
-Latime: 670 mm
-Inaltime: 315 mm
-Greutate: 45 kg
-Debit ventilator: 1000 - 3200 mc/ora
-Capacitate purificare: 100 mc
-Putere electrica maxima: 220 W
-Nivel zgomot maxim: 50 dB

TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!