Colace WC igienice

Afisare de la 1 la 2 (din 2 produse)
Rezultate:  1 
Afisare de la 1 la 2 (din 2 produse)
Rezultate:  1 


Rezolvarea problemei toaletelor publice

Cand intampinam situatia utilizarii toaletelor publice majoritatea oamenilor iau toate masurile pentru a se proteja impotriva bacteriilor prezente pe suprafetele acestora, tinand cont ca acestea sunt utilizate de zici sau chiar sute de persoane zilnic si nu pot fi dezinfectate in permanenta.

Dupa ani de cercetare si dezvoltare in domeniu a rezultat colacul igienic cu folie de unica folosinta, care se va roti inaintea oricarei utilizari prin actionarea unui buton, senzor sau manivele (functie de dotari, electrice sau manuale). Dupa fiecare rotire folia curata acopera in intregime colacul iar cea veche este distrusa si nu mai poate fi reutilizata. Aceste colace sunt proiectate astfel incat sa se potriveasca pe orice vas de WC de pe piata. Se instaleaza cu minim de efort cu ajutorul accesoriilor din pachet. de asemenea, inlocuirea rolelor de folie este cat se poate de simpla si nu necesita scule speciale.

Cateva motive pentru achizitie

- asigura protectie reala impotriva bacteriilor
- in cadrul companiilor se va reflecta grija fata de utilizator, fie ca este angajat in cadrul companiei sau vizitator
- reduce consumul de hartie igienica cu pana la 50% (intrucat multe persoane folosesc hartie igienica pentru a acoperi colacul)
- au un pret scazut si costuri reduse de intretinere