Lavoare

Afisare de la 1 la 48 (din 212 produse)
Rezultate:  1  2  3  4  5   
Afisare de la 1 la 48 (din 212 produse)
Rezultate:  1  2  3  4  5   
Conceptul nostru, energia si pasiunea pentru amenajarea bailor se reflecta in colectiile pe care le oferim pe aceste pagini. Da, ne place ceea ce facem si dorim sa aducem in baia potrivita lavoarul potrivit, fie ca este unul simplu si accesibil sau unul in stil retro, vintage sau chiar pictat. Speram ca eforturile cautarilor dumneavoastra sa se intalneasca cu eforturile noastre si sa se materializeze intr-o comanda profitabila pentru ambele parti.

Materiale
Ceramica portelanata este materialul cel mai des intalnit si cel mai natural. Este fabricata din diferite tipuri de argile, prelucrate astfel incat sa asigure durabilitate si un aspect primitor. Cea mai mare parte din lavoare sunt realizate din ceramica. Avantajul lor este ca rezista la curatari dese si la agenti dezinfectanti. Albul se preteaza in orice incapere, astfel nu va fi greu de asociat in baie, tinand cont ca si alte obiecte sanitare sunt ceramice. Nu trebuie sa uitam de lavoarele ceramice pictate, varful de lance in aceasta nisa.

Marmura compozit este o alternativa la ceramica, avand un finisaj specific, aparte si se regaseste atat in nuante de alb cat si in alte nuante de "piatra" sau culori. Potrivita acolo unde mai exista obiecte sau finisaje din marmura.

Sticla o alegere potrivita pentru baile moderne, regasita in structura lavoarelor fie in formatul transparent fie in colectii vopsite, pictate sau amprentate. Ideale atunci cand stim cum sa le asociem cu obiectele din jur pentru a crea un spatiu remarcabil.

Nu in ultimul rand, inoxul, reprezinta o buna varianta atuncii cand dorim sa amenajam o baie publica, un laborator sau in aplicatii profesionale, fiind deosebit de rezistente atat la socuri mecanice cat si in timp.
Forma:
Toate
De colt
Dreptunghiular
Oval
Patrat
Rotund
Semirotund
Asimetric
Montare:
Toate
Incastrat
Partial incastrat
Pe blat
Pe pardoseala
Pe perete
Pe piedestal
Sub blat
Suspendat
Pe mobilier
Material:
Toate
Ceramic
Inox
Marmura compozit
Sticla
Piatra
Brand:
Toate
Sapho
Sanotechnik
Aqualine
GSI
GD Bain
Sanela
AV
Finisaj:
Toate
Alb
Negru
Satinat
Pictat
Colorat
Sculptat
Dimensiuni:
Toate
25+
30+
40+
50+
60+
70+
80+
90+
100+
In cos:  0 produse
Reduceri