filtru apa

Apa curata oriunde ati fi – Katadyn Combi Plus

Aveti posibilitatea sa beneficiati de o apa pura, indiferent daca sunteti acasa sau in deplasare, in drumetii si asta datorita filtrului de apa multifunctional Katadyn Combi Plus. Acesta poate fi racordat la robinetul de apa rece de acasa sau poate fi utilizat oriunde in alta parte, in deplasari sau drumetii, cu ajutorul pompei incorporate.

Componentele de filtrare sunt: cartusul ceramic impregnat cu ioni de argint si cartusul de carbon activat. Un mare plus este ca ceramica poate fi curatata cu ajutorul unei lavete, iar carbonul poate fi inlocuit fara sa aruncati tot cartusul.

Este fabricat in vestul Europei, din cele mai bune componente si accesorii.

extragere-lampa

Inlocuire lampa UV Sterilight

In acest tutorial va vom arata cum se inlocuieste o lampa UV pentru sterilizatoarele UV pentru apa, marca Sterilight, seria Silver. Aici intra modelele S5Q, S8Q, S12Q.

Intensitatea radiatiei UV scade in timp, ceea ce conduce in final la necesitatea inlocuirii lampii. Vorbim de o durata de functionare de aproximativ 12 luni. Sistemul este conceput astfel ca dupa 12 luni sa va avertizeze ca trebuie inlocuita lampa. Continue reading