Lucrul facut de mana iti sporeste bucuria

Detasare, relaxare , dezvoltare, libertate dar si multa bucurie…asta inseamna sa lucrezi cu proprile tale maini la un proiect care iti place.

Lucrul manual este o investitie in timp care cere rabdare, imaginatie si grija si de aceea aceasta activitate este atat de pretioasa. Cat de minunat este sa stii ca in casa ta se afla un obiect facut de tine sau de cinva drag tie; acesta are o valoare mult mai mare decat oricare alt obiect standardizat si care nu transmite poate nimic in mod deosebit .

Daca ne gandim mai bine lucrul facut de mana este un lux – o investitie in calitate si o mostenire care se poate pastra pentru generatiile ce vor veni.

A lucra cu mainile nu inseamna ca trebuie sa ne nastem cu un talent  anume sau ca totul trebuie sa devina prea complicat.

Sunt multe proiecte pe care le puteti incepe, care vi se potrivesc si pe care puteti sa le duceti pana la capat cu succes. Pentru fiecare dintre noi negresit se afla inradacinata o abilitate care sa ne ajute sa reusim, sa facem minuni atunci cand ne propunem sa realizam ceva cu proprile noatre maini.

Ce bucurie si ce incredere ne pot aduce simplele activitati cum ar fi coacerea unei paini, crosetatul sau chiar vopsitul unui gard; activitati ce ii pot atrage si ii pot apropia pe cei dragi noua.

Lucrul manual se poate regasi in viata noastra de zi cu zi, in lucruri si fapte simple si frumoase facute cu drag…pentru ca un mestesug se deprinde numai daca il facem cu drag.

Piesele de mobilier, electrocasnicele cat si alte produse sau aparate care se regasesc intr-o casa ajuta foarte mult si ne face viata mai usoara; si de ele avem nevoie, insa sa nu uitam de satisfactia si bucuria ce se regaseste in lucrul manual.

Incearca si tu sa demarezi un proiect care iti pune creativitatea si mainile la lucru.

Pe adresa noastra de pintrest: http://www.pinterest.com/animavision, in panoul Handmade puteti regasi foarte multe idei deosebite, tutoriale pas cu pas dar si ateliere pentru cei care doresc sa se initieze intr-un mestesug.

bucuria lucrului de mana