Cum sa usuci prosoapele in baie?

Venim in intampinarea celor care doresc sa usuce prsoapele in baie si sa le mentina calde in acelasi timp. Vorbim despre un dispozitiv proiectat sa consume energie electrica foarte scazuta, mai exact 100w (sa va faceti o idee, vorbim de consumul aproximativ al unui bec).

Prosoapele ude se pot aseza pe elementul incalzitorului, acestea uscandu-se intr-un timp destul de scurt si, mai mult, se patreaza calde. Sunt ideale pentru utilizarea in sezonul rece sau la piscine. Trebuie tinut cont ca acest dispozitiv este capabil sa degaje caldura in incapere, astfel, baile mici beneficiaza si de un plus de incalzire la costuri extrem de mici. Temperatura schimbatorului de caldura nu este fierbinte, ci suficient de placuta pentru a-si indeplini sarcina pentru care a fost conceput.

Pachetul contine accesorii de fixare pe perete, sau asezare pe pardoseala. Este rezistent la umiditate si este destinat utilizarii zilnice.

Este produs de Sanotechnik Austria. Exista mai multe astfel de modele de incalzitoare electrice nu numai acesta prezentat pe aceasta pagina.

Recomandam acest produs in primul rand datorita consumului foarte scazut de energie si pentru durabilitate, reprezentand o solutie tehnica ecologica, prietenoasa cu mediul si cu dumneavoastra.

Va prezentam mai jos cateva astfel de produse.

radiatoare-electrice-econo