Mobilier pentru spatii mici

S-a intamplat sa intalnesc si asta nu o singura data apartamente sau garsoniere care nu ofereau spatiu decat pentru asezarea anumitor piese de mobilier si obiecte strict necesare.

Cum poti face sa utilizezei spatiul la maxim si sa asezi in camera mobilierul si obiectele de care ai nevoie. Va vom oferi cateva exemple de obiecte care au scopuri multifunctionale.

Pat dual

pat-dublu

Construit pentru o persoana dar care mai poate gazdui inca o persoana in plus. Cum? sub pat se afla un sertar foarte spatios prevazut cu inca o saltea. Acesta poate fi tras inspre exterior la nevoie si iata ca mai obtineti inca unul. Sertarul este asezat pe role si se trage usor. De asemenea, in lateral exista role de ghidaj.

I fotografia de mai sus aveti un exemplu de pat dual (in momentul fotografierii salteaua de sus inca nu era asezata, dar va dati seama cum vine)

Tabliile au marginile rotunjite si au aplicat cheder cauciucat pentru eliminarea oricaror muchii. Sertarul poate fi dotat cu manere sau fara. Recomandam fara, pentru ca exista riscul ca utilizatorul sa se loveasca de acestea atunci cand se deplaseaza prin camera.

De asemenea, daca sunteti proprietarul unei pensiuni acest pat multifunctional reprezinta o idee buna pentru maximizarea spatiului si al profitului.

Scaun multifunctional

Denumit si scaun scara Easy este construit din lemn masiv, ceea ce va asigura rezistenta sporita si un aspect placut. Poate nu aveti nevoie de prea multe obiecte in locuinta. Un lucru este cert, ca dintr-un scaun puteti face o scara si economisiti spatiu.

scaunscaraok