Baterii chiuveta

Afisare de la 1 la 48 (din 96 produse)
Rezultate:  1  2   
Afisare de la 1 la 48 (din 96 produse)
Rezultate:  1  2   promotie chiuveta granit
promotie chiuveta easy 135


Sfaturi in alegerea unei baterii


Desi pare un accesoriu cu o semnificatie diminuata de cele mai multe ori bateria poate avea un rol foarte important in modul de utilizare a chiuvetei, in rapiditate si care poate transmite chiar o schimbare placuta in intreaga bucatarie.

De cativa ani incoace bateriile cu dus au fost tinta celor mai multi cumparatori atunci cand au instalat o bucatarie noua. Care este avantajul? Fie ca utilizati una sau mai multe cuve aveti flexibilitate sporita, viteza de lucru atunci cand spalati fructe si legume sau cand doriti sa terminati rapid de clatit vasele, chiar si atunci cand aveti vase mai mari. Nu depindeti de inaltimea fixa a altor tipuri de baterii.
Nu trebuie sa le neglijati nici pe acestea din urma, pentru ca gama de produse in acest caz este mult mai diversificata, iar cand aveti un anumit design pe care doriti sa-l pastrati si sa-l exprimati prin fiecare componenta din bucataria dumneavoastra, atunci aveti de unde alege.

Inca un lucru de care trebuie sa tineti cont: la chiuvetele din granit incercati sa utilizati baterii in aceeasi nuanta cu chiuveta. Producatori precum Plados si Elleci va ofera aceasta posibilitate. Exista unele exceptii, spre exemplu atunci cand chiuveta este de culoare neagra, se pot alege alte accesorii cromate.
Dotari:
Toate
Pipa
Functie dus
Tip maneta:
Toate
Monocomanda
Joystick
Rozeta(e)
Brand:
Toate
Alveus
Elleci
Grohe
Plados
Reitano
Sanotechnik
Sapho
Roca
Zoom
AV
Finisaj:
Toate
Cromat
Satinat
Compozit
Auriu
Cupru
Bronz
In cos:  0 produse
Special
Pret cu TVA:  499.00 RON527.00 RON