Chiuveta bucatarie ceramica negru antracit Sapho Arya

Disponibil pentru comanda online
0
Cod: 50166-112
2.180 Lei
Ati gasit un pret mai mic?

Reprezinta una din cele mai bune alegeri pentru accesorizarea liniei de bucatarie atunci cand se doreste crearea unui spatiu personalizat precum si depasirea limitelor in materie de design.

Chiuveta este fabricata din ceramica premium pentru asigurarea aspectului desavarsit si a rezistentei maxime in conditiile de intrebuintare specifice bucatariei si finisata in negru antracit.

Constructia autentica si moderna permite semi-incastrarea in blat cu marginea frontala ce se rasfrange in afara cu 4 cm. 

Particularitati

  • Dimensiuni optime si compacte: Contribuie la desfasurarea facila in activitatile zilnice dimensiunile fiind armonizate pentru maximizarea spatiului si o experienta placuta in utilizare. Lungime = 660; latime = 620; adancime = 230 (mm)
  • Suprafata portelanata: Beneficiati de un produs ce va asigura mentinerea cu usurinta a igienei si rezistenta sporita. Prezinta un luciu specific portelanului
  • Stil contemporan - traditional: Aduce in prezent un concept stravechi actualizat la cerintele zilelor noastre, cu linii drepte si suprafete netede

Idei amenajari

Amenajare chiuveta ceramica antracit semi-incastrata

Idee amenajare chiuveta ceramica antracit bucatarie

v
Tehnice
Material Ceramica portelanata
Dimensiuni 66x62x23 (cm)
Forma Dreptunghiulara
Culoare Antracit
Instalare Semi-incastrabila
Orificiu baterie Da
Stil Contemporan; Traditional

Scrie review

Login
Produse asociate