Chiuveta inox Sky 350 cu doua cuve

Disponibil pentru comanda online
0
Cod: liktcz
770 Lei
Ati gasit un pret mai mic?
Calitatea isi are pretul ei. Prevazuta cu doua cuve si construita din otel inox respectand cele mai exigente cerinte in domeniu, veti beneficia de un produs care va asigura stabilitatea foarte buna in timp si un aspect deosebit. Este alegerea potrivita pentru bucatariile de dimensiuni medii sau aplicatii profesionale.

Caracteristici

- dimensiuni 790x500 mm; adancime 190 mm
- sistem de prindere, izolare si sifon de scurgere incluse
- rezistenta la actiunea tensiunilor si actiunilor care pot provoca deformari si zgarieturi in conditii de utilizare zilnica
- se poate livra cu sau fara gaura pentru baterie; optional putem realiza gauri aditionale pentru dozator detergent sau buton pop-up

Info

Livram oriunde in tara.
Instalarea impune realizarea unui decupaj la nivelul blatului. Se vor respecta instruciunile aflate in pachet. Un montaj corect trebuie realizat astfel incat chiuveta sa fie pozitionata astfel incat sifonul sa nu fie tensionat (sa nu atinga in perete, in usa mobilierului), sa fie fixata si izolata corespunzator cu accesoriile primite.

In cazul in care aveti nevoie de profesionisti va stam la dispozitie cu servicii complete de montaj la preturi rezonabile.

Scrie review

Login