Chiuvete granit

Afisare de la 1 la 48 (din 61 produse)
Rezultate:  1  2   
Afisare de la 1 la 48 (din 61 produse)
Rezultate:  1  2   promotie chiuveta granit
promotie chiuveta easy 135
promotie chiuveta easy 300


Caracteristici generale

Aceste chiuvete sunt realizate prin imbinarea granitului natural cu rasini acrilice pentru a se obtine un material durabil si rezistent, facand fata la socuri mecanice si termice sau temperaturi inalte. Aspectul de piatra va transmite intregii bucatarii un plus de eleganta si rafinament.
Oferta noastra cuprinde doua mari branduri renumite pe plan international, respectiv Plados si Elleci, ambele avand fabricile in Italia.
Garantia pentru unele produse ajunge pana la 10 ANI.

Diversitate
Ne referim aici la cea mai variata si multicolora gama de chiuvete. Veti avea de unde alege pentru a obtine exact produsul care se potriveste cel mai bine in bucataria dumneavoastra.

Info
Pe pagina fiecarui produs in parte veti gasi informatiile necesare. Depunem toate eforturile sa va prezentam cat mai clar si cuprinzator detaliile. In cazul in care nu va sunt suficiente va stam la dispozitie pentru lamurirea oricaror aspecte.

Livrare si montaj

Asiguram livrarea produselor oriunde in tara. Pentru montaj nu sunt necesare cunostinte speciale. Veti avea in pachet toate informatiile si accesoriile de care aveti nevoie. Chiuveta se instaleaza incastrat in blat si va trebui realizat un decupaj la nivelul blatului. Fixarea si hidroizolarea vor fi asigurate de clemele si benzile speciale in acest sens.
La cerere, realizam montajul in Bucuresti si imprejurimi la preturi avantajoase.