1. Convector gaz Lampart Gala Classic 30-K
    [glc30K]    Pret cu TVA:  1,617.00 RON

info

Caracteristici:

- evacuare la cosul de fum
- volum aer incalzit: pana la 80mc
- putere nominala: 4.1 kW
- aprindere piezo
- sistem automat de siguranta
- reglaj putere
- termostat
- flacara veghe
- functionare pe gaz natural sau GPL. Din fabricatie convectorul vine echipat pentru functionare pe gaz natura. Pentru GPL va fi necesara schimbarea duzelor de personal autorizat si calificat.
- inalt randament termic: 87%
- diametru teava evacuare: 76mm
- racordare la retea: GN: C1/2
- greutate 24 kg
- dimensiuni cm: L=78; ad=29; h=64
- fabricat in Europa

logo lampart

reglaj temperatura lb20

Info

Carcasa echipamentului este realizata din tabla emailata, de foarte buna calitate. Ofera protectie persoanelor si obiectelor din jur si ofera aparatului un aspect primitor. Butoanele de reglaj se afla intr-un locas special, inchis cu usita.

Dispozitivul de comanda asigura alimentarea cu gaz a convectorului, reglajele arzatorului, pornirea si oprirea si protectia la stingerea flacarii.

Incalzirea are loc pe principiul convectiei naturale, mai exact energia termica degajata de arderea gazului este transmisa aerului din incapare prin contactul aerului cu suprafata schimbatorului de caldura. Astfel, datorita diferentei de caldura (respectiv de densitate) are loc recircularea aerului si incalzirea uniforma a spatiului.

Schimbatorul de caldura este confectionat din otel. Interiorul schimbatorului este dotat cu placi deflectoare si placi de deviere, care asigura circularea optima a aerului necesar arderii, evacuarea gazelor rezultate in urma arderii, precum si transferul de caldura la un randament cat mai ridicat. Suprafata exterioara a schimbatorului prezinta striatii, pentru a oferi o suprafata cat mai mare de contact cu aerul.

Arzatorul principal este de tip atmosferic, cu aer autoaspirant.
Arzatorul de veghe pilot transmite flacara de aprindere catre arzatorul principal si mentine in functiune arderea prin termoelement. Are incarcare termica redusa si permite functionarea convectorului la sarcina minima.

Varianta cu tiraj natural este dotata cu un dispozitiv cu rolul de a asigura eliminarea gazelor la cos si in acelasi timp protejeaza arderea in caz de lipsa de tiraj sau in caz de curenti inversi.

Punerea in functiune

- Se deschide robinetul de alimentare cu gaz a convectorului
- Se roteste butonul termostatului pe pozitia aprindere, se actioneaza aprizatorul piezoelectric si se urmareste daca flacara pilot s-a aprins
- Se mentine butonul apasat aproximativ 20 secunde, dupa care se pozitioneaza pe puterea de incalire dorita.

Pentru incazlirea rapida a camerei este recomandat a se pozitiona butonul de reglaj a puterii pe pozitia maxima, iar dupa ce camera s-a incalzit, sa selectati puterea dorita.

Avantaje:
- Convectorul asigura confortul termic al incaperilor, indiferent de temperatura mediului exterior
- Asigura o reducere a consumului de gaz ca urmare a randamentului termic ridicat
- Se leimina necesitatea supravegherii aparatului
- Asigura protectie la stingerea accidentala a flacarii sau gazului
- Asigura protectie impotriva dispersarii gazelor de ardere in incapere in conditii de tiraj anormal.


Alte produse de care ati putea fi interesat