Dedurizator multifunctional Karetech KT Mix 25

Disponibil pentru comanda online
0
Cod: KTMIX25

4.000 Lei
Ati gasit un pret mai mic?

Detalii si specificatii

  • Rasina filtranta MultiMedia Ecomix pentru dedurizare, deferizare, demanganizare
  • Cantitate mediu filtrant: 25 litri
  • Rezervor sare: 45 litri
  • Tensiune alimentare: priza 220V, prin transformatorul incorporat
  • Debit: 1000 litri/ora
  • Conexiuni: 3/4"
  • Limite presiune alimentare: 1.8 - 6.5 bar
  • Vana bypass incorporata. Va permite sa decuplati dedurizataorul de la conducta de apa fara sa opriti alimentarea cu apa a locuintei
  • Dimensiuni (cm): L=33; l=47; h=110

Schita dimensiuni

*Serviciul de montaj si punere in functiune optional poate fi oferit in localitatile, Bucuresti si Brasov si la distante de maxim 30 km de acestea.

Descriere

Dedurizator multifunctional special conceput pentru filtrare duritate, fier si mangan. Reprezinta o solutie tehnica potrivita pentru rezolvarea problemelor ce apar in instalatiile de apa alimentate din surse de apa incarcate cu ioni si particule ce cauzeaza depuneri.

Mineralele in exces, cum sunt calciul si magneziul, se pot asocia cu fierul sau alte metale si se pot depune accelerat chiar si pe conductele de apa rece, spre deosebite de apa doar dura, care tinde sa se depuna cu precadere in interiorul circuitelor de apa calda. Tocmai de aceea, dedurizatorul KT Mix 25 se dovedeste un aliat de nadejde pentru obtinerea unei ape tratate pentru uz casnic.

Este echipat cu electronica ce asigura functionarea complet automata. Prezinta o constructie compacta si este alcatuit din recipientul izolat incarcat cu rasina MultiMedia EcoMix, unde are loc oxidarea si filtrarea fierului si manganului dar si dedurizarea apei si rezervorul de sare unde echipamentul va prepara saramura si de unde o va extrage automat cu ajutorul sistemului de vacuum incorporat. 

Interfata digitala va permite accesarea si configurarea setarilor pentru functionare optima si sa vizualizati informatii despre sistem. 

Display dedurizator kt25

Instalare

Dedurizatorul multifunctional va fi instalat in camera tehnica sau intr-o incapere uscata si incalzita pe timpul sezonului rece, sa fie ferit astfel de inghet sau daune provocate de umiditate in exces. Inaintea dedurizatorului este necesara existenta unui filtru de sedimente cu finete de maxim 25 microni, pentru a impiedica patrunderea sedimentelor in interiorul echipamentului.

Un echipament instalat, pus in functiune si intretinut corect va ofera beneficii pe termen lung. Acest dedurizator este astfel construit sa necesite operatiuni minime de intretinere. Asigurati-va ca aveti sare in rezervorul de saramura si nu utilizati sare care prezinta urme de pamant, sfarmicioasa sau care tinde sa formeze punte de sare.

Va punem la dispozitie personal specializat in instalarea si punerea in functiune a dedurizatorelor si asigurarea serviciilor interventie service in garantie si post-garantie pentru echipamentele achizitionate de la noi.

Scrie review

Login
Produse asociate