Dulap lavoar lemn masiv Sapho Brand 130

Disponibil pentru comanda online
0
Cod: BA131S
5.250 Lei
Ati gasit un pret mai mic?

Mobilier de baie spatios fabricat din lemn masiv si finisat manual pentru asigurarea unui aspect de exceptie, fiecare fibra contribuind la crearea unui decor personalizat si original. Face parte dintr-o colectie in stil traditional, rustic, ceea ce va permite sa asociati si alte corpuri de mobilier in aceeasi compozitie.

Dulapul este conceput pentru a fi instalat ca atare sau impreuna cu un lavoar (accesoriu optional), prevazut cu doua sertare in linie orizontala si polita la baza.

Particularitati

  • Dimensiuni (mm): L=1300; l=500; h=730
  • Se livreaza ansamblat: Se aseaza pe pozitie fara sa necesite operatiuni speciale de instalare.
  • Aspect rustic: Nu inseamna ca mobilierul va trebui instalat musai intr-o cabana. Si casele moderne pot beneficia de o baie amenajata intr-un design in care predomina elementele naturale si un contrast remarcabil
  • Instalare pe pardoseala: Mobilierul este prevazut cu picioare

Poate fi accesorizat cu orice tip de lavoar care permite instalarea pe blat. Trebuie tinut cont ca atunci cand se instaleaza un lavoar pe partea stanga, dreapta, central sau in configuratie dubla (cu doua lavoare) sertarul de sub lavoar va deveni partial utilizabil. Alegand un sifon de scurgere adecvat veti avea posibilitatea sa maximizati functionalitatea mobilierului. Blatul nu este gaurit. Se va realiza orificiul pentru scurgere de catre instalator in momentul instalarii.

Sertar mobilier baie lemn masiv

Finisaj mobilier baie lemn masiv

Mobilier baie lemn masiv rustic traditional pentru lavoar dublu pe blat

Tehnice
Material Lemn masiv de molid
Finisaj Maro
Instalare Pe pardoseala; Pe picioare
Depozitare 2xSertare; 1x polita
Stil Traditional, Rustic

Scrie review

Login
Produse asociate