Dulap lavoar lemn masiv traditional Sapho Brand 100

Disponibil pentru comanda online
0
Cod: BA101S
4.745 Lei
Ati gasit un pret mai mic?

Mobilier de baie fabricat din lemn masiv finisat manual pentru asigurarea unui aspect de exceptie, fiecare fibra contribuind la crearea unui decor personalizat si original. Face parte dintr-o colectie in stil traditional, rustic, ceea ce va permite sa asociati si alte corpuri de mobilier in aceeasi compozitie.
Dulapul este conceput pentru a fi instalat ca atare sau impreuna cu un lavoar (accesoriu optional), oferind spatiu generos pentru depozitare atat de necesar. Este prevazut cu doua sertare in linie orizontala si polita la baza.

Particularitati

  • Dimensiuni (mm): L=1000; l=500; h=730 (fara lavoar)
  • Se livreaza ansamblat: Nu sunt necesare operatiuni speciale de montare.
  • Aspect rustic: Nu inseamna ca mobilierul va trebui instalat musai intr-o cabana. Si casele moderne pot beneficia de o baie amenajata intr-un design in care predomina elementele naturale si un contrast remarcabil
  • Instalare pe pardoseala: Mobilierul este prevazut cu picioare

Poate fi accesorizat cu orice tip de lavoar care permite instalarea pe blat. Trebuie tinut cont ca atunci cand se instaleaza un lavoar pe partea stanga sau dreapta, sertarul de sub lavoar va deveni partial utilizabil, datorita sifonului de scurgere. Alegand un sifon de scurgere potrivit veti avea posibilitatea sa maximizati functionalitatea mobilierului. Blatul nu este gaurit. Se va realiza orificiul pentru scurgere functie necesitati.

Sertar mobilier baie lemn masiv

Finisaj mobilier baie lemn masiv


Tehnice
Material Lemn masiv de molid
Finisaj Maro
Instalare Pe pardoseala; Pe picioare
Depozitare 2xSertare; 1x polita
Stil Traditional, Rustic

Scrie review

Login
Produse asociate