Filtre de apa portabile

Afisare de la 1 la 12 (din 12 produse)
Rezultate:  1 
Afisare de la 1 la 12 (din 12 produse)
Rezultate:  1 
info apa
Atunci cand suntem acasa avem apa din belsug. Unii dintre noi au propriile filtre de apa instalate acasa, altii achizitioneaza apa din magazine, oricum ar fi, nu ducem lipsa de aceasta resursa pretioasa. Dar ce facem atunci cand suntem plecati in drumetii lungi, in expeditii. Cata apa sa cari in rucsac astfel incat sa-ti ajunga pe intreaga durata a calatoriei?

Mai exista si o alta situatie, cea in care calatorim destul de mult, in interes de serviciu sau vacante, in limitele sau dincolo de granitele tarii, in zone urbane sau in salbaticie.
Ideea este ca, apa este cea mai importanta resursa pentru existenta noastra. Exista cazuri in care se cheltuie pe apa sume impresionante si asta fara sa realizam, pentru ca vom achizitiona acum o sticla de apa, se termina si mai achizitionam una si inca una, de fiecare data cheltuind cate o suma mica si putin cate putin, se aduna, iar cand suntem in drumetii indelungate, apa se termina si nu mai avem de unde sa cumparam.

Indiferent de caz, pe unde umblam sau ce facem, un filtru portabil este la indemana si poate asigura necesarul de apa zilnic pentru una sau mai multe persoane. Cu un astfel de filtru putem obtine apa pura atat de la robinet cat si din balti, lacuri, iazuri (sa nu uitam si de filtrul Survivor, capabil sa obtina apa dulce din apa sarata de mare).

Filtrele Katadyn sunt proiectate si construite pentru fiecare caz in parte, pentru uz individual sau pentru grupuri.