1. Filtru apa Acqua Plus cartus ceramic Ceramax
    [fltx1]    Pret cu TVA:  750.00 Lei

Filtrele ceramice reprezinta una din cele mai eficiente solutii tehnice oferite pentru filtrarea si purificarea apei, asigurand o apa la o calitate foarte buna, pastrand in acelasi timp mineralele esentiale. Tehnologia de filtrare se bazeaza pe trecerea apei prin urmatoarele etape: filtrare mecanica prin materialul ceramic cu o porozitate foarte redusa, dezinfectare naturala cu ajutorul ionilor de argint, filtrarea clorului, a compusilor organici, a plumbului, prin carbon natural si medii filtrante specifice pentru apa potabila.

Caracteristici

Carcasa
- material plastic pentru uz potabil
- bol transparent (poate fi livrat pe comanda cu bol opac)
- se livreaza cu adaptor pentru baterie cu mecanism divertor
- pozitionare: pe chiuveta; pe blat

Filtrul (cartusul filtrant)
- brand: Ceramax, SUA
- suprafata lavabila, pentru utilizare indelungata
- ceramica impregnata cu ioni de argint, finete filtrare 0.5 microni
- elimina: 100% chisturi, 99.9999 bacterii, 98% metale grele, 97% clor, conform NSF/ANSI Standards 42 & 53; pesticide, ierbicide, solventi organici, chimicale volatile organice, metale (aluminiu, fier, mercur si plumb)
- presiune maxima: 8 bar
- utilizare pentru apa rece; limite temperatura: 5-38 *C
- capacitate filtrare: aprox 10,000 litri (pentru utilizare doar pentru filtrarea sedimentelor si a clorului 20,000 litri)

Invelisul ceramic impiedica trecerea impuritatilor si a bacteriilor. Dupa o anumita cantitate de apa filtrul isi micsoreaza debitul si se murdareste, astfel stim ca trebuie curatat. Curatarea se face sub jet de apa cu ajutorul unei lavete aspre de curatat vase, dedicata pentru acest scop. Nu se folosesc detergenti sau alte substante de curatare.


Alte produse de care ati putea fi interesat