1. Filtru apa ceramic Doulton Inside
    [dltx1]    Pret cu TVA:  430.00 RON

    contact
Sistem de filtrare si purificare apa avand cartus ceramic Doulton, fabricat in Anglia, lavabil, impregnat cu ioni de argint, avand nucleu din carbon activat si mediu filtrant pentru metale grele.

Invelisul ceramic impiedica trecerea impuritatilor si a bacteriilor. Dupa o anumita cantitate de apa filtrul isi micsoreaza debitul si se murdareste, astfel stim ca trebuie curatat. Curatarea se face sub jet de apa cu ajutorul unei lavete aspre de curatat vase, dedicata pentru acest scop. Nu se folosesc detergenti sau alte substante de curatare.

Performante:
- finete filtrare: 0.5 - 0.8 microni
- capacitate filtrare pentru performanta maxima: 2300 litri

Elimina:
- microorganisme patogene in proportie >99.99%: E-coli, holera, shigella, salmonella typhi, klebsiella terrigena, cryptosporidium, giardia
- clor >96%
- substante organice, insecticide, ierbicide, fenoli
- plumb >98%

doulton

Caracteristici tehnice:
- presiune maxima functionare: 6 bar | presiune minima: 0.7 bar
- destinat pentru apa rece
- temperatura minima: 5*C; max: 30*C

curatare cartus filtru apa doulton

Este un filtru de apa exceptional si indispensabil, avand costuri reduse de intretinere si ofera o apa superioara calitativ si sanatoasa, fara sa mai fiti nevoiti sa achizitionati apa plata imbuteliata. Ansamblul se pozitioneaza pe chiuveta in pozitie verticala. Bolul transparent va permite sa urmariti atunci cand cartusul trebuie curatat, reprezentand un mare avantaj. Se monteaza si se intretine cu usurinta si nu este nevoie sa gauriti chiuveta pentru montarea unui robinet separat (cum se intampla la sistemele de purificare cu amplasare in masca de la chiuveta), acest filtru avand pipa incorporata.

Doulton a construit primul filtru ceramic acum mai bine de 175 de ani, fiind la acea vreme o revolutie in domeniul filtrarii apei, iar in prezent solutiile tehnice inovative oferite intampina provocarile calitatii apei din zilele noastre, fiind testate riguros si oferind clientilor un produs de top.

Utilizand acest filtru de apa performant veti obtine apa pura de care aveti nevoie zilnic, protejand intreaga familie de efectele unei ape contaminate, cat si mediul inconjurator prin reducerea emisiilor si a utilizarii de ambalaje din plastic pentru imbutelierea apei.Alte produse de care ati putea fi interesat