1. Filtru apa Katadyn Combi Plus
    [8016099]    Pret cu TVA:  969.00 RON

Este un filtru exceptional si unic datorita avantajului oferit de a putea fi intrebuintat atat acasa, racordat la robinetul de la chiuveta, cat si in deplasari, drumetii, calatorii, camping. Este compact, robust, ocupa un spatiu foarte restrans si este livrat impreuna cu o husa de protectie.

Filtrul combina tehnologia de filtrare ceramica impregnat cu ioni de argint, impreuna cu un cartus de carbon activat, ce poate fi inlocuit. Este eficient impotriva bacteriilor, protozoarelor, chisturilor, virusilor, algelor; de asemenea filtreaza un spectru larg de compusi chimici, sedimentele, imbunatatind totodata gustul.

Specificatii:
- capacitate: filtru ceramic: 50000 litri; filtru carbon: 400 litri
- dimensiuni: 27x6 cm
- debit: 1 litru/min
- tehnologie: filtru ceramic 0.2 microni lavabil impregnat cu ioni de argint; carbon activat granular
- greutate: 580 grame
- element de masura a incarcarii filtrului

sectiune filtru katadyn combiFiltrul Katadyn Combi Plus este foarte usor de folosit si intretinut. Pentru filtrarea apei de la robinet, in pachet veti primi accesoriile pentru racordare la robinet.

Pentru deplasari, introduceti sonda (prevazuta cu prefilru) in sursa de apa, iar cu ajutorul pompei manuale din furnitura echipamentului veti avea posibilitatea sa extrageti si sa purificati suficienta apa pentru intreaga familie.

Filtrul poate fi utilizat in cele mai provocatoare conditii. Atunci cand se incarca, elementul filtrant ceramic va fi curatat cu ajutorul unei lavete curate. Un mare avantaj il reprezinta posibilitatea inlocuirii carbonului activat din interior, ceea ce va conduce la costuri foarte reduse de intretinere.


Alte produse de care ati putea fi interesat