1. Filtru apa purificator osmoza Direct Flow
    [RO400]    Pret cu TVA:  2,523.00┬áRON

Sistemul va asigura o apa foarte buna calitativ pentru consum personal. Principiul de purificare are la baza principiul de osmoza inversa, rezultand o apa sigura pentru intreaga familie.
Echipamentul este conceput sa functioneze fara rezervor de stocare. La modelele clasice datorita debitului foarte scazut de apa in timpul procesului de purificare este nevoie de rezervor presurizat care sa stocheze si sa furnizeze necesarul de apa.

Varianta Direct Flow RO400 are in componenta 2 (doua) membrane de osmoza inversa, ceea ce permite producerea de apa pura in mod instant, ocupand astfel foarte putin spatiu in locul in care este montat (de obicei in masca de la chiuveta). Pe panoul frontal se regaseste un manometru ce afiseaza presiunea in sistem, determinandu-se gradul de incarcare al cartuselor de prefiltrare sau buna functionare a pompei. Intregul ansamblu este fixat pe un suport si nu necesita prindere in peretii mobilierului. Pompa este prevazuta cu 2 capete, generand debitul si presiunea necesara procesului de purificare si este fixata cu ajutorul amortizoarelor de vibratie care sa reduca zgomotul si trepidatiile.

Purificatorul nu este conceput pentru utilizare in aplicatii profesionale sau industriale. Pentru acest scop se vor utiliza echipamente potrivite.

Date tehnice:
- debit 1 litru/minut
- set prefiltre polipropilena si carbon granular
- 2 membrane de osmoza inversa
- post filtru de carbon pentru imbunatatirea gustului
- alimentare electrica 220V, 50Hz
- robinet apa pura cromat
- dimensiuni (cm): h 50; L 38; lat 40
- se utilizeaza numai pe apa rece
- presiune min/max: 2/5 bar
- pachetul include accesoriile pentru montaj
- optional: electronica monitorizare
- poate fi echipat optional cu modul de remineralizare si lampa UV

Serviciile periodice de mentenanta includ:
Inlocuirea consumabilelor:
- prefiltre la 6 luni - primul filtru de polipropilena (5 microni) este posibil sa necesite inlocuire la un interval mai scurt, asta daca se constata o incarcare evidentiata, bolul transparent permitand vizualizarea acestuia
- membrane osmoza inversa la 3 ani
- post filtru la 1 an
Sanitizarea
- recomandat la 1 an, prin dezinfectarea sistemului cu hipoclorit de sodiu, impiedicandu-se dezvoltarea microorganismelor in exces pe conducte; a se consulta manualul de utilizare.

Livrare oriunde in tara.