1. Filtru Big Blue BB-20 DUO sedimente + carbon
    [bb20duo]    Pret cu TVA:  400.00 RON

Filtru complet, alcatuit din carcasa cu filete din alama, clema fixare pe perete, cheie si cartus filtrant Duo destinat atat filtrarii sedimentelor cat si a clorului si a altor substante si compusi, datorita constructiei acestuia, avand la exterior un invelis din fibre sintetice netesute cu finete de filtrare de 5 microni, iar la interior nucleu din carbon activat

Caracteristici
- destinat utilizarii pentru apa rece, uz potabil
- presiune lucru max 7 bar
- dimensiuni: 610x184 mm
- debit 5 mc/h
- cartus 2in1, suprafata exterioara lavabila pentru filtrarea sedimentelor, din fibre sintetice netesute + nucleu din carbon activat
- inlocuire cartus: o data la aproximativ 6 luni (pentru uz casnic)

Fie ca sursa de apa este de fantana sau din retea, filtrul Big Blue s-a dovedit a oferi eficienta ridicata. Poate fi echipat cu orice tip de cartus Big Blue BB20.

Instalare si intretinere

Se instaleaza pe conducta principala de apa, tinandu-se cont de sensul de curgere. Commparativ cu alte filtre de pe piata, acesta are filetele de alama, ceea ce va elimina riscul deteriorarii acestora in timpul montajului.

Pentru inlocuirea cartusului sau curatarea acestuia va trebui oprita apa, se va depresuriza carcasa cu ajutorul butonului rosu aflat pe carcasa superioara, apoi se va desuruba suportul filtrului, se vor realiza operatiunile de mentenanta,, apoi se va pune din nou in functiune.

Filtrul respecta cerintele in domeniul filtrarii apei potabile. Este fabricat din cele mai bune componente si accesorii.


Alte produse de care ati putea fi interesat