Instalare montaj purificator osmoza inversa si punere in functiune

Disponibil pentru comanda online
0
Cod: SRVP
750 Lei
Ati gasit un pret mai mic?
Beneficiati de instalare profesionala si personal bine pregatit in domeniu. Veti avea certitudinea functionarii corespunzatoare a purificatorului de apa si obtinerii unei ape conform specificatiilor echipamentului.
Asiguram serviciile de instalare si punere in functiune in Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov si imprejurimi (+/- 20 km). Putem interveni si in alte localitati in schimbul unei diferenta de pret pentru deplasare, functie de distanta.

Pretul afisat este valabil pentru serviciul de montaj in aplicatii casnice si nu include purificatorul de apa. Acesta poate fi achizitionat separat.

Etape

- ansamblarea filtrelor, a membranei de osmoza si a cartusului de remineralizare (daca exista)
- conectarea rezervorului de stocare apa pura
- conectarea ansamblului la sursa de apa si scurgere
- instalarea robinetului de apa pura
- aerisirea corespunzatoare a intregului sistem si punerea in functiune

De stiut

Purificatorul cu osmoza inversa este un sistem alcatuit dintr-un ansamblu de piese si componente compatibile ce permite asigurarea procesului de purificare a apei. Ansamblarea si punerea in functiune necorespunzatoare poate conduce la disfunctionalitati fie imediate fie in timp sau la obtinerea unei ape la o calitate inferioara celei la care ne-am fi asteptat.
Acest lucru este valabil si oridecate ori se intervine de catre personal fara sepcialitate sau fara experienta asupra echipamentului.
Fiecare element se instaleaza corec si la locul lui, cu o atentie la detalii specifica unui tehnician cu experienta.

Purificatorul cu osmoza vine cu un robinet separat pentru apa pura, ceea ce necesita gaurirea suplimentara a chiuvetei. Daca doriti evitarea utilizarii unui robinet separat fie din motive de aspect fie din motive practice, exista variante de baterii cu 2x canale, pentru apa rece si calda si cel pentru apa purificata. In acest caz canalul pentru apa purificata este separat si este actionat de o maneta separata iar apa purificata nu se va amesteca cu apa uzuala.

Asiguram la cerere servicii de mentenanta periodica a purificatoarelor cu osmoza inversa. Pentru detalii si solicitari nu ezitati s ane contactati. Va stam la dispozitie atat cu servicii cat si cu piese de schimb si consumabile.

Scrie review

Login