Hidrofoare

Afisare de la 1 la 23 (din 23 produse)
Rezultate:  1 
Afisare de la 1 la 23 (din 23 produse)
Rezultate:  1 In cele mai multe cazuri hidrofoarele sunt intrebuintate pentru presurizarea si alimentarea cu apa a locuintelor, in industrie, in irigatii, in mod special cu apa provenita din propria sursa si aici vorbim de apa de putz (fantana). Exista si alte cazuri in care se intrebuinteaza apa captata de rau sau apa de ploaie.

Aceste sisteme sunt alcatuite din pompa si rezervor presurizat cu membrana a carui capacitate este in functie de aplicatia in care se doreste a fi instalat. La randul ei, pompa este echipata cu presostat si manometru pentru a avea posibilitatea sa reglati si sa monitorizati presiunea din sistem.

Va punem la dispozitie echipamente de calitate, de la producatori consacrati in domeniu, asigurand service in garantie si post garantie, precum si piese de schimb.

Alegerea unui hidrofor corect dimensionat va asigura un debit de apa constant si totodata porniri si opriri mai rare ale pompei. Tinand cont ca achizitia se intentioneaza a se realiza o data pentru mult timp, alegerea unui produs de calitate si la un pret accesibil (precum cele pe care vi le oferim pe aceasta pagina) va face diferenta.

Gama noastra de produse cuprinde produse de la producatori precum: Cadoppi Italia, Speroni Italia, Elpumps Ungaria si nu numai.

producatori hidrofoare

Instalarea

In acest sens veti avea nevoie de un spatiu adecvat, preferabil o camera tehnica sau chiar caminul de apa. Ideea este ca o incapere aerisita si uscata este de preferat pentru a maximiza durata de viata a echipamentelor.

Pentru fantanile de mica adancime, acolo unde apa este extrasa direct, sorbul trebuie prevazut obligatoriu cu sita pentru prevenirea patrunderii pietricelelor in corpul pompei.

Pentru a asigura debitul si presiunea optima pentru alimentarea cu apa a unei locuinte este necesar sa existe un vas de acumulare a apei, alimentat cu o pompa submersibila (pentru ca cele mai multe putzuri au adancimi mai mari de 20m). De aici se poate porni cu hidroforul mai departe, reglandu-se presiunea necesara.

In cazul instalarii in camera tehnica trebuie sa lasati loc si pentru instalarea ulterioara a filtrelor de sedimente si a dedurizatorului, precum si a altor echipamente aditionale, functie de necesitati. Astfel, se va proiecta astfel incat spatiul sa fie ocupat optim in mod echilibrat. Apa de fantana este dura (nu este precum cea de la oras, cu care ne-am obisnuit) si necesita dedurizare pentru a preveni deteriorarea centralei termice, a bateriilor si a altor obiecte conectate la conducta de apa.