1. Lampa schimb Sterilight S8Q
    [S810RL]    Pret cu TVA:  589.00┬áRON

    contact
- lampa originala
- putere: 37 W
- dimensiuni lungime 81,54 cm, diametru 1,85 cm
- greutate: 40 grame

Lampa are o durata de utilizare pentru eficienta maxima de 1 AN. In momentul inlocuirii lampii este recomandat a se curata si teaca (tubul) din quartz in care se afla lampa pentru ca razele UV sa aibe intensitatea maxima in interiorul camerei de iradiere. Se vor tine cont de instructiunile de montaj si intretinere din manualul sterilizatorului.

Dupa inlocuirea lampii se va reseta controllerul. Se tine apasat butonul de resetare timp in care cablul de curent se conecteaza la sursa de energie electrica si se mai asteapta inca aproximativ 5 secunde pana pe ecran apare "reset", dupa care se elibereaza butonul.
Lampa este o componenta fragila si necesita atentie sporita in momentul in care este dezambalata. Este foarte important sa se evite atingerea lampii cu mainile goale intrucat pot sa apara urme. Folositi manusi curate. In cazul aparitie petelor pe suprafata acesteia folositi o carpa din microfibra pentru curatare.

Pentru o durata de utilizare indelungata a echipamentului intrebuintati un stabilizator de tensiune, mentinand astfel tensiunea constanta la nivelul componentelor electronice.

Asiguram la cerere serviciul de montaj in Bucuresti si Ilfov. Livrare oriunde in tara.