1. Masa plianta cu 6 scaune pliante Family
    [MS6SC]    Pret cu TVA:  1,850.00 Lei

livrare pe comanda

Un mobilier inovativ destinat sufrageriei sau spatiilor restranse, realizat pe structura de lemn masiv de fag, caracterizat prin rezistenta sporita, durabilitate si finete a fibrei.
Masa este prevazuta cu un locas compact pentru depozitarea scaunelor.

Nuanta standard: wenge inchis.

Atunci cand nu este utilizat setul de mobilier poate fi depozitat intr-un spatiu restrans. In schimb, atunci cand este desfasurat poate gazdui o familie intreaga. De sarbatori sau cu ocazia serbarilor va veti surprinde in mod placut musafirii si veti petrece impreuna cu cei dragi fara sa va mai faceti probleme de spatiu.

Masa este prevazuta cu rotile ceea ce va favoriza deplasarea cu usurinta a intregului ansamblu. Acest produs este unic datorita conceptului, a designului inovativ si a structurii rezistente fiind unul dintre cele mai cautate piese de mobilier din magazinul nostru. Oferit la un pret accesibil, setul va intampina necesitatile si cerintele cumparatorului.

Setul se livreaza cu scaune tapitate standard in piele sintetica in nuanta maro inchis.

Caracteristici

- materiale: structura lemn masiv de fag, baituit si lacuit; blaturi rabatabile cu suporturi din panouri din pal melaminat, termorezistent (pot exista diferente de nuanta intre elementele din lemn masiv si elementele compontente ale panourilor care alcatuiesc blatul)
- dimensiuni: L=170; l=92; h=77 cm; masa pliata L=46 cm
- greutate: 55 kg
dimensiuni


Optionale
Colturi rotunjite la blat + cheder PVC

cheder pvc semirotund

Asigura protectie pentru copii, o experienta placuta in utilizare si un aspect deosebit. Totodata, marginile blatului vor fi protejate impotriva loviturilor mecanice.
Cost aditional: 250 lei.


Livrare in alte nuante
Nuanta standard este wenge inchis (maro inchis). Produsul poate fi livrat si in alte nuante, precum: natur (aspectul natural al lemnului de fag), nuc. Tapiteria ramane in varianta standard, piele sintetica, nuanta maro inchis.
Cost aditional: 120 lei.


Alte produse de care ati putea fi interesat