Rigola dus Venisio Slim 50

Disponibil pentru comanda online
0
Cod: vns50
585 Lei
Ati gasit un pret mai mic?
Asigura scurgerea apei din dusurile instalate direct pe pardoseala. Are un aspect placut si finisaje deosebite. Avantajul acestei rigole este ca are o adancime de doar 5 cm si este prevazuta cu picioare reglabile si capac inox.

Caracteristici
- lungime 50 cm
- debit de pana la 35 litri/min
- prevazuta cu sistem antiretur
- carcasa din inox reglabila pe inaltime
- impermeabilizare asigurata de benzile de hidroizolatie incluse in pachet
- iesire orizontala
- prevazuta cu: filtru par, membrana anti-miros
- acces usor prin partea superioara
- garantie 5 ANI
- fabricata in Franta
- poate fi montata langa un perete

Tot mai multi utilizatori aleg sa instaleze rigole de dus. Este adevarat ca, de obicei, acest gen de sisteme de drenare a apei se preteaza in mod special acolo unde exista o baie noua in constructie, fiind mult mai usor sa se proiecteze o astfel de optiune. Pentru baile deja existente si in curs de renovare va fi necesar saparea locasului necesar montajului si a cailor de trecere a conductei. Aici intervine, totodata, luarea in calcul si a inlocuirii gresiei, pentru ca in urma sapaturilor gresia va fi compromisa.

Dar, cu toate acestea, veti obtine o cabina de dus pentru care nu va mai trebui sa va intrebati "Ce fel de cadita sa aleg? O sa fie oare de calitate si trainica? Ce dimensiune s-ar potrivi?". Cabinele instalate direct pe pardoseala nu impun limite de spatiu si asigura un aspect vizual unic, intrucat poate fi personalizata dupa bunul plac.

Rigola Venisio Slim 50 reprezinta o alegere foarte buna, fiind un produs inalt calitativ, proiectata si fabricata sa intampine cerintele riguroase din domeniu.

Scrie review

Login