Rigola dus Venisio Slim 50

Disponibil pentru comanda online
0
Cod: vns50
585 Lei
Asigura scurgerea apei din dusurile instalate direct pe pardoseala. Are un aspect placut si finisaje deosebite. Avantajul acestei rigole este ca are o adancime de doar 5 cm si este prevazuta cu picioare reglabile si capac inox.

Caracteristici
- lungime 50 cm
- debit de pana la 35 litri/min
- prevazuta cu sistem antiretur
- carcasa din inox reglabila pe inaltime
- impermeabilizare asigurata de benzile de hidroizolatie incluse in pachet
- iesire orizontala
- prevazuta cu: filtru par, membrana anti-miros
- acces usor prin partea superioara
- garantie 5 ANI
- fabricata in Franta
- poate fi montata langa un perete

Tot mai multi utilizatori aleg sa instaleze rigole de dus. Este adevarat ca, de obicei, acest gen de sisteme de drenare a apei se preteaza in mod special acolo unde exista o baie noua in constructie, fiind mult mai usor sa se proiecteze o astfel de optiune. Pentru baile deja existente si in curs de renovare va fi necesar saparea locasului necesar montajului si a cailor de trecere a conductei. Aici intervine, totodata, luarea in calcul si a inlocuirii gresiei, pentru ca in urma sapaturilor gresia va fi compromisa.

Dar, cu toate acestea, veti obtine o cabina de dus pentru care nu va mai trebui sa va intrebati "Ce fel de cadita sa aleg? O sa fie oare de calitate si trainica? Ce dimensiune s-ar potrivi?". Cabinele instalate direct pe pardoseala nu impun limite de spatiu si asigura un aspect vizual unic, intrucat poate fi personalizata dupa bunul plac.

Rigola Venisio Slim 50 reprezinta o alegere foarte buna, fiind un produs inalt calitativ, proiectata si fabricata sa intampine cerintele riguroase din domeniu.

Scrie review

Login
Produse asociate