1. Serviciu inlocuire rasina dedurizator
    [srv2]    Pret cu TVA:  450.00 Lei

Asiguram servicii de inlocuire a rasinii cationice pentru dedurizatoare. Serviciile pot fi prestate in Bucuresti, Brasov, +/- 20 km, la marci precum: Ecowater, Clack, Eurotrol, Valrom.
Pretul afisat este pentru echipamentele de uz casnic, rezidential.
Rasina se achizitioneaza separat.
O data cu inlocuirea rasinii se verifica si buna functionare a echipamentului precum si alte posibile disfunctionalitati. Beneficiati de personal bine calificat si cu o bogata experienta.

Etape

- deconectarea echipamentului de la energia electrica
- deconectarea de la sursa de apa, cu ajutorului bypass-ului sau prin deconectare manuala
- se demonteaza vana si componentele conexe si se verifica starea acestora
- se extrage rasina cu ajutorul unui aspirator special, capabil sa absoarba continutul rezervorului, prevenindu-se astfel riscul de deteriorare a acestuia prin manevre riscante, totodata reducandu-se timpul de interventie
- se reumple rezervorul cu rasina conform specificatiilor echipamentului
- se reinstaleaza toate componentele in ordine dupa ce, in prealabil, au fost verificate si curatate

Echipamentul va fi pus in functiune si se va verifica buna functionare a acestuia, etapele de regenerare, impreuna cu sistemul de vacuum.

Dispunem in stoc de rasina cationica pentru orice marca de dedurizator, insotita de certificat de calitate.

Info
De regula, rasina se inlocuieste daca a fost utilizata timp indelungat si se constata reducerea capacitatii de dedurizare (apar pete pe obiectele sanitare, apa se simte dura la spalat; se poate constata si in urma unei analize a apei). Spre exemplu, pentru cele rezidentiale (uz casnic), in mod normal durata de utilizare este curinsa intre 5 si 10 ani, functie de tipul si marca dedurizatorului. O duritate de pana la 5*d (grade germane) este normala in functionare, mai ales inainte de regenerare, cand rasina are un procent de saturatie ridicat.


Alte produse de care ati putea fi interesat