Serviciu inlocuire rasina si reconditionare dedurizator

Disponibil pentru comanda online
0
Cod: SRV2
750 Lei
Ati gasit un pret mai mic?
Asiguram servicii de inlocuire a rasinii cationice pentru dedurizatoare, marci precum: Ecowater, Clack, Pentair, Autotrol, Fleck, Valrom, Honeywell, Karetech, Viessmann si nu numai.
Oferta este valabila pentru urmatoarele localitati: Bucuresti, Brasov (+/- 35 km).
Putem interveni si in alte localitati in baza unei diferente de pret pentru deplasare, dar nu la distante mai mari de 70 km.

Pretul afisat este valabil pentru interventiile la echipamentele de uz casnic, rezidential si in conditiile in care rasina cationica este achizitionata de la noi. Rasina nu este inclusa in pret.
O data cu inlocuirea rasinii se verifica si buna functionare a echipamentului precum si alte posibile disfunctionalitati.


De ce sa alegeti serviciile noastre?
- Efectuam interventii service la dedurizatoare inca din 2010, avand o bogata experienta in acest domeniu
- Beneficiem de personal bine calificat. Veti avea astfel certitudinea obtinerii unui serviciu de calitate si profesional.

Etape interventie

- depresurizarea echipamentului
- deconectarea echipamentului de la energia electrica
- deconectarea de la sursa de apa cu ajutorului bypass-ului sau prin deconectare manuala
- se demonteaza vana si componentele conexe si se verifica starea acestora
- se extrage rasina cu ajutorul unui aspirator special, capabil sa absoarba continutul rezervorului, prevenindu-se astfel riscul de deteriorare a acestuia prin manevre riscante
- se reumple rezervorul cu rasina conform specificatiilor producatorului
- se reinstaleaza in mod corect si in ordine toate componentele

La final, echipamentul va fi aerisit si repus in functiune, verificandu-se buna functionare a acestuia in etapele de regenerare si service.

Dispunem in stoc de rasina cationica pentru orice marca de dedurizator, insotita de certificat de calitate.

Info
De regula, rasina se inlocuieste daca a fost utilizata timp indelungat si se constata reducerea capacitatii de dedurizare (apar pete pe obiectele sanitare, apa se simte dura la spalat; se poate constata si in urma unei analize a apei). Spre exemplu, pentru cele rezidentiale (uz casnic), in mod normal durata de utilizare este curinsa intre 5 si 10 ani, functie de tipul si marca dedurizatorului.

Scrie review

Login