1. Serviciu instalare cada baie
    [srv4]    Pret cu TVA:  380.00 RON

    contact
Un montaj adecvat asigura utilizatorului avantajul de a se bucura atat de calitatea in sine a produsului cat si de o intrebuintare indelungata si fara neplaceri. Astfel, va oferim servicii profesionale, care includ:
- asezarea cazii pe pozitie
- ajustarea pe plan orizontal cu ajutorul picioarelor reglabile
- instalarea ventilului si racordarea la scurgere
- fixarea cazii de perete
- atasarea mastii frontale si laterale
- racordarea bateriei sanitare
(accesoriile enumerate mai sus trebuie sa existe la locatie in momentul montajului)
- izolarea cazii la perete impotriva infiltratiilor

Acordam garantie pentru serviciile efectuate.
Pretul este valabil pentru Bucuresti si Ilfov. Asiguram in aceasta suma instalarea oricarui tip de cada de baie: dreptunghiulara, ovala, rotunda (fara hidromasaj sau alte sisteme electrice/electronice. Pentru alte tipuri de cazi va rugam sa consultati oferta noastra sau sa ne contactati).

Nota: la locatie trebuie sa existe conductele de apa rece si calda si scurgerea amplasate corect. Pretul nu include rectificarea instalatiei sanitare in cazul in care aceasta a fost proiectata gresit. Asigurati-va ca aveti accesoriile cazii complete (ex: picioarele reglabile, sifonul de scurgere, placutele de fixare la perete, bateria sanitara cu racordurile complete). In cazul in care sunt necesare accesorii din partea societatii noastre pentru completarea montajului, acestea se vor achita separat.

Pentru instalarea mai multor obiecte sanitare aditionale (lavoar, vas WC) vom depune toate eforturie pentru a va oferi un pret avantajos.

Vom acorda toata atentia si grija in buna desfasurare a lucrarilor, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune servicii in domeniu.