Serviciu instalare sterilizator UV

Disponibil pentru comanda online
0
Cod: SRVUV
1.000 Lei
Ati gasit un pret mai mic?

Detalii

Oferim servicii profesionale de instalare (montaj) sterilizatoare UV si punere in functiune, asigurand personal bine pregatit in acest domeniu, in localitatile: Bucuresti, Ploiesti, Brasov (+/- 20 km).

schema montaj

Pretul afisat este valabil pentru instalarea unui sterilizator UV pentru aplicatii casnice (rezidentiale) si include:
- ansamblarea componentelor
- conectarea la conducta de apa cu ajutorul unui bypass realizat din 3x robineti
- aerisirea echipamentului
- conectarea lampii UV si punerea in functiune

Pretul nu include accesoriile necesare montajului. Acestea vor fi achizitionate separat.

Info

1. Atunci cand luati in calcul instalarea unui sterilizator UV este bine de stiut ca apa necesita dedurizare in prealabil. Desi calcarul se depune in interiorul unei instalatii de apa calda, exista surse de apa care contin si fier. Calcarul si fierul se asociaza si se depun chiar si in interiorul unei instalatii de apa rece. Tubul de quartz care adaposteste lampa UV si prin care sunt degajate razele UV este bine sa fie protejat de depuneri pentru ca intensitatea razelor sa fie maxima.
2. Sterilizatorul UV se va instala intr-un loc ferit de inghet. In cazul inghetarii unui sterilizator UV conectat la apa NU se va repune in functiune pana nu se va verifica in profunzime echipamentul, preferabil cu ajutorul unui profesionist.
3. Sterilizatorul UV se va instala intr-un spatiu cu umiditate normala. Umiditatea in exces poate duce la posibile erori sau deteriorari in timp ale componentelor electrice / electronice.
4. Pe corpul din inox al sterilizatorului va apare condens in sezonul rece daca se instaleaza in interiorul locuintei sau intr-un spatiu cald. De aceea, conectorul electric va fi pozitionat in partea de sus (niciodata in partea de jos) pentru a se evita scurgerea condensului pe conectorul electric.

Scrie review

Login