Sterilizator apa UV Wonder Light 12GPM, 57 litri/min

Disponibil pentru comanda online
0
Cod: uvx12
2.142 Lei
Ati gasit un pret mai mic?
transport gratuit
Este un echipament destinat aplicatiilor casnice sau profesionale, construit astfel incat sa beneficiati de apa dezinfectata la fiecare punct de consum. Porneste imediat ce este conectat la sursa de electricitate si va avertizeaza in cazul in care exista dizfunctionalitati.

Specificatii tehnice:
- tensiune alimentare: 220V
- debit maxim: 57 litri/minut
- conexiuni 1 "
- putere lampa: 40 W
- presiune maxima: 8.62 bar
- greutate: 5.9 Kg
- Garantie: 3 ANI

Dimensiuni:
dimensiuni sterilizator uv
D=935 mm; A=800 mm; B=64 mm; C=110 mm

Dezinfecteaza apa anihiland microorganismele provenite de la sursa de apaf, fiind concepute pentru uz casnic sau mica industrie. Este un model exceptional, cu finisaje superioare si randament superior. Si-a capatat in scurt timp popularitatea datorita pretului accesibil si a fiabilitatii de care a dat dovada.

Sterilizatorul este alcatuit din:
- corpul din ote inoxidabil
- teaca din quartz
- lampa uv
- modul alcatuit din alimentator si electronica ce monitorizare buna functionare a lampii (atentioneaza in cazul in care lampa nu functioneaza sau nu este conectata corespunzator)

Sterilizatorul se monteaza pe conducta principala de apa. In cazul in care apa este provenita din surse subterane, atunci se vor lua toate masurile ca duritatea apei sa nu depaseasca 7*d (grade germane). Cu cat duritatea apei este mai mica cu atat sterilizatorul este mai eficient, fiind prevenite depunerile de calcar pe teaca din quartz.

Avantaje:
- costuri reduse de intretinere
- eficienta maxima
- debit ridicat, acoperind necesarul pentru fiecare robinet din casa dumneavoastra

Este recomandat ca, odata cu inlocuirea lampii sa fie curatata si teaca (tubul) din quartz in care este pozitionata lampa, ajutand echipamentul sa iradieze in camera reactorului cu raze ultraviolete la intensitatea pentru care a fost construit.

Asiguram la cerere montajul si punerea in functiune. Comanda acum si il veti primi direct la dumneavoastra acasa.

Scrie review

Login
Produse asociate