Sterilizator apa UV Wonder Light 8GPM, 38 litri/min

Disponibil pentru comanda online
0
Cod: uvx8
1.875 Lei
Ati gasit un pret mai mic?
transport gratuit
Specificatii tehnice
- tensiune alimentare: 220V
- debit maxim: 38 litri/minut
- conexiuni 1"
- putere lampa: 29W
- presiune maxima: 8.62 bar
- greutate: 4.5 Kg
Datorita debitului ridicat poate fi montat in aplicatii casnice sau in mica industrie, la aparatele de cafea, ambarcatiuni sau laboratoare, iar lista poate continua.
Se instaleaza si se intretine cu usurinta. Inlocuirea lampii nu necesita scule. Controllerul monitorizeaza buna functionare a lampii UV si avertizeaza luminos in cazul in care apar disfunctionalitati.

Recomandam acest tip de sterilizator, datorita fiabilitatii de care a dat dovada in decursul timpului. Asiguram suport tehnic asistat de un consultant specializat, service in garantie si post-garantie.

Dimensiuni:
dimensiuni sterilizator uv
D=705 mm; A=585 mm; B=64 mm; C=108 mm

Dezinfecteaza apa anihiland microorganismele provenite de la sursa de apa, fiind concepute pentru uz casnic sau mica industrie.

Sterilizatorul este alcatuit din:
- corpul din ote inoxidabil
- teaca din quartz
- lampa uv
- modeul alcatuit din alimentator si electronica monitorizare buna functionare lampa (atentioneaza in cazul in care lampa nu functioneaza sau nu este conectata corespunzator)

Se monteaza pe conducta principala de apa. In cazul in care apa este provenita din surse subterane, atunci se vor lua toate masurile ca duritatea apei sa nu depaseasca 7*d (grade germane). Cu cat duritatea apei este mai mica cu atat sterilizatorul este mai eficient, fiind prevenite depunerile de calcar pe teaca din quartz. La inlocuirea lampii este recomandat sa se curete si teaca din quartz (tubul in care se ala lampa) pentru ca iradierea in camera reactorului sa fie corespunzatoare.

Avantaje:
- costuri reduse de intretinere
- eficienta maxima
- debit de apa ridicat, acoperind necesarul pentru fiecare robinet din casa dumneavoastra

Livrare oriunde in tara. Asiguram la cerere montajul si punerea in functiune, service in garantie si postgarantie.

Scrie review

Login
Produse asociate