Sterilizator UV pentru apa Wonder Light 6GPM, 23 litri/min

Disponibil pentru comanda online
0
Cod: uvx6
1.428 Lei
Ati gasit un pret mai mic?
transport gratuit
Specificatii tehnice
- tensiune alimentare: 220V
- debit maxim: 23 litri/minut, 1.4 mc/h
- conexiuni 1"
- putere lampa: 21W
- presiune maxima: 8.62 bar
- greutate: 2.7 Kg
- dozaj raze UV > 16.000 microwatt / sec / cm2, conform standardului NSF55 Cls B
Poate fi utilizat in tratarea apei in mediu rezidential sau in mica industrie. Este usor de instalat si intretinut. Lampa UV se inlocuieste fara a necesita scule.

Dimensiuni:
dimensiuni sterilizator uv
D=555 mm; A=440 mm; B=64 mm; C=108 mm

Dezinfecteaza apa anihiland microorganismele provenite de la sursa de apa, fiind concepute pentru uz casnic sau mica industrie.

Sterilizatorul este alcatuit din:
- corpul din ote inoxidabil
- teaca din quartz
- lampa uv
- modul electronic alcatuit din: alimentator si electrnica monitorizare buna functionare lampa (atentioneaza in cazul in care lampa nu functioneaza sau nu este conectata corespunzator)

Sterilizatorul se monteaza pe conducta principala de apa. In cazul in care apa este provenita din surse subterane, atunci se vor lua toate masurile ca duritatea apei sa nu depaseasca 7*d (grade germane). Cu cat duritatea apei este mai mica cu atat sterilizatorul este mai eficient, fiind prevenite depunerile de calcar pe teaca din quartz.

Avantaje:
- costuri reduse de intretinere
- eficienta maxima

In alegerea echipamentului potrivit se vor lua in calcul numarul de persoane, numarul punctelor de consum si necesarul de apa instantaneu. La inlocuirea lampii este recomandat sa se curete si teaca din quartz, astfel ca iradierea in camera reactorului sa fie eficientizata. Avem disponibile lampi de schimb. Asiguram la cerere montajul, punerea in functiune, service in garantie si post-garantie. Livrare oriunde in tara.

Scrie review

Login
Produse asociate