Chiuvete

Chiuvete

Alegerea chiuvetei potrivite

Atunci cand vine vorba de amenajarea unei bucatarii chiuveta indeplineste mai multe roluri:
- Utilitate: functie de necesitate se poate alege cu una sau mai multe cuve. Pentru variantele din inox cu cat cuva este mai adanca cu atat grosimea materialului este mai mare, astfel se poate lua in calcul modul de utilizare, pentru uz casnic ocazional sau intens, chiar aplicatii profesionale.
- Materiale, finisaje si design: in partea de sus a acestei pagini se disting cele 3 tipuri de materiale pe care vi le oferim.
Cele din inox sunt variante clasice, au o durata de utilizare foarte lunga, nu ruginesc si se potrivesc in bucatariile moderne din propriile locuinte sau in restaurante, laboratoare.
Marmura compozit prezinta un luciu ridicat. Veti regasi in lista de produse si nuantele disponibile si cum arata materialul. Se preteaza in spatiile unde se doreste depasirea limitelor clasice si se doreste aplicarea unei culori vii. Nu prezinta duritatea si rezistenta granitului, pe care il vom prezenta pe scurt mai jos.
Chiuvetele din granit sunt destinate cu precadere locuintelor unde se doreste aplicarea unui design exclusivist, uneori chiar retro, vintage. Aspectul de piatra, durabilitatea, rezistenta de care dau dovada acestea le claseaza pe primul loc in alegerile celor care vor sa investeasca ceva mai mult in bucatarie, dar care sa obtina un spatiu unic si care utilizeaza bucataria zilnic.

Alegerea chiuvetei potrivite transmite intregii incaperi o schimbare de imagine si poate chiar reflecta caracterul celui care o intrebuinteaza :)

Informatii complete gasiti in fiecare categorie in parte, precum si in descrierea detaliata a produselor. In cazul in care aveti nelamuriri va stam la dispozitie.