Dedurizatoare apa

Afisare de la 1 la 3 (din 3 produse)
Rezultate:  1 
Afisare de la 1 la 3 (din 3 produse)
Rezultate:  1 
info apa

Info

Probabil ati intampinat problemele cauzate de calcar daca ati ajuns pe aceasta pagina. Intradevar, eliminarea calcarului se realizeaza prin aceasta tehnologie dovedita inca din 1925 si ramasa pana astazi ca fiind singura metoda de filtrare propriuzisa a mineralelor vinovate de depunerile de calcar pe obiectele sanitare si in interiorul conductelor.

Ce trebuie sa stiti inainte de a face achizitia?
1. Efectuati un buletin de analiza a apei la un laborator de specialitate pentru a identifica compozitia chimica si microbiologica a apei. Nu este suficient sa cunoasteti doar duritatea apei, intrucat exista surse de apa care contin si fier, mangan, iar pentru astfel de cazuri sunt dedurizatoare speciale. De asemenea, tipul si concentratia de microorganisme este importanta pentru a sti ce trebuie facut pentru intretinerea ulterioara a instalatiei de apa si a dedurizatorului.
2. Trebuie sa cunoasteti un debit estimativ pe zi sau cel mai simplu, sa furnizati vanzatorului cate persoane locuiesc in permanenta la locatie si ce consumatori aveti (masina de spalat, masina pentru vase, minipiscina, daca este cazul). In felul acesta se va dimensiona corect dedurizatorul pentru a face fata utilizarii zilnice fara intreruperi de furnizare apa dedurizata pe parcursul zilei.
3. Dedurizatorul se instaleaza ideal in camera tehnica, ferit de inghet si preferabil intr-un loc cat mai uscat. Indiferent unde urmeaza sa-l instalati, in acea incapere trebuie sa existe conducta de apa principala si o scurgere pentru apa uzata.
4. Presiunea minima in instalatie pentru regenerarea dedurizatorului trebuie sa fie optima de 2.5 bari. Un dedurizator de calitate face echipa buna cu echipamente de calitate, mai exact cu un hidrofor bun si cu un filtru de sedimente care nu reduce semnificativ presiunea in functionare.

Transport si montaj
Asiguram transportul oriunde in tara. La cerere, va punem la dispozitie personal calificat pentru realizarea montajului la preturi accesibile.