Dedurizatoare apa


info apa

Info

Solutii tehnice dovedite pentru filtrarea calcarului, dedurizatoare cu rasina cationica.

Ce trebuie sa stiti inainte de a face achizitia?
1. Efectuati un buletin de analiza a apei la un laborator de specialitate pentru a identifica compozitia chimica si microbiologica. Nu este suficient sa cunoasteti doar duritatea apei, intrucat exista surse de apa care contin si fier, mangan, iar pentru astfel de cazuri sunt dedurizatoare speciale. De asemenea, prezenta microorganismelor este importanta pentru a sti ce masuri sunt necesare pentru intretinerea ulterioara a instalatiei de apa si a dedurizatorului.
2. Este recomandat sa cunoasteti un debit estimativ pe zi sau cel mai simplu, sa furnizati vanzatorului cate persoane locuiesc in permanenta la locatie si ce consumatori aveti (masina de spalat, masina pentru vase, minipiscina, daca este cazul). In felul acesta se va dimensiona corect dedurizatorul pentru a face fata utilizarii zilnice fara intreruperi de furnizare apa dedurizata.
3. Dedurizatorul se instaleaza ideal in camera tehnica, ferit de inghet si preferabil intr-un loc cat mai uscat. Indiferent unde urmeaza sa-l instalati, in acea incapere trebuie sa existe conducta de apa principala si o scurgere pentru apa uzata.
4. Presiunea apei in instalatie pentru regenerarea mediului filtrant sa fie de minim 2 bar. Un dedurizator de calitate face echipa buna cu echipamente de calitate, mai exact cu un hidrofor bun si cu un filtru de sedimente care nu reduce presiunea apei in functionare.

Transport si montaj
Asiguram cele mai bune conditii de transport pentru dedurizatoare, oriunde in tara, unde transportatorii pot ajunge. De asemenea, cu o experienta din 2010 asiguram servicii profesionale de montaj, punere in functiune si service in garantie si post-garantie.