Cabina dus mata Aqualine Pilot dimensiuni la comanda

Disponibil pentru comanda online
0
Cod: PT070-100-01

2.350 Lei
Ati gasit un pret mai mic?

Detalii si specificatii

  • Dimensiuni (mm): inaltime=1900; lungime (L) x latime (l)= la comanda (L=partea cu usa; l=parte fixa), conform optiunilor afisate pe aceasta pagina
  • Profile verticale sustinere la perete din aluminiu; abatere montaj 10 mm la usa si 15 mm la panoul fix
  • Brat orizontal fixare suplimentara
  • Sticla securizata 6 mm grosime mata, semitransparenta
  • Metode instalare: pe pardoseala; pe cadita
  • Reversibila: permite amplasarea pe pareta stanga sau dreapta

Nu sunt incluse setul cu dispersoare de dus, cadita sau alte obiecte cu rol de prezentare. Acestea pot fi achizitionate separat.

Descriere

Cabina de dus ce iese in evidenta prin constructia minimalista si efectul matuit, potrivita pentru inchiderea unui spatiu destinat dusului intr-o baie moderna, acolo unde se doreste obtinerea unui plus de discretie. Este alcatuita dintr-un panou fix si o usa batanta. Opacizarea suprafetelor din sticla sunt rezultate in urma procesului de fabricatie prin care se genereaza o granulatie specifica ceea ce va contribui la reducerea transparentei.

Se adreseaza celor care doresc sa aiba intimitate atunci cand se imbaiaza. O cabina de dus matuita permite acest lucru, astfel ca reduce vizibilitatea in interiorul dusului.

Design si functionalitate: Produsul imbina esteticul si functionalitatea si contribuie la completarea designului unei bai amenajate in stil contemporan. Permite amplasarea pe coltul din stanga sau dreapta al incaperii. Usa se deschide inspre exterior iar etanseizarea usii este asigurata cu ajutorul chederelor magnetice speciale de inchidere iar la baza exista un prag discret care contribuie la proprietatile hidroizolante ale cabinei.

Cabina sticla mata patrata cu usa batanta

Tehnice
Lungime 70, 80, 90, 100 cm
Inaltime 190 cm
latime 70, 80, 90, 100, 110 cm
Greutate 50-65 kg (functie de marime)

Scrie review

Login