Cabina dus Walk-In sticla mata profile cromate Polysan Esca H 210 cm

Disponibil pentru comanda online
0
Cod: ES1170-01

1.100 Lei
Ati gasit un pret mai mic?

Detalii si specificatii

  • Dimensiuni (mm): H=2100; lungime= la comanda
  • Profil vertical sustinere la perete din aluminiu finisat cromat
  • Abatere montaj 15 mm
  • Sticla securizata 8 mm grosime semitransparenta (mata), cu tratament AntiDrop
  • Metode instalare: pe pardoseala; pe cadita
  • Reversibila: permite amplasarea pe partea stanga sau dreapta

Nu sunt incluse cadita sau alte obiecte cu rol de prezentare. Acestea pot fi achizitionate separat.

Descriere

Cabina de dus Walk-In ce asigura accesul direct si fara obstacole in spatiul destinat dusului si flexibilitate in ce priveste montajul. Reprezinta o alegere potrivita in randurile celor care doresc sa amenajeze o incapere de baie moderna si sa obtina un plus de intimitate in momentele de imbaiere. O cabina a carei opacitate este semitransparenta permite acest lucru prin reducerea vizibilitatii in interiorul dusului. Este alcatuita dintr-un paravan din sticla securizata mata, tratata anticalcar dupa tehnologii de ultima generatie ce impiedica formarea depunerilor. Stabilizarea este asigurata initial de profilul vertical de perete construit astfel incat sa asigure o abatere la montaj de pana la 15 mm. Apoi poate fi completata cu brat orizontal de fixare suplimentara asezat fie perpendicular pe perete fie la unghi ascutit. Elementele cromate vor contribui la crearea unei amenajari luminoase in stil contemporan si compatibilitate in orice amenajare.

Fabricat in Europa, intregul ansamblu este astfel construit incat sa imbine aspectul si functionalitatea, durabilitatea si maxima rezistenta si veti avea astfel certitudinea obtinerii unui produs de inalta calitate.

Adaptabilitate: Cabina de dus poate fi comandata la dimensiunile potrivite spatiului disponibil in baie. Mai mult, in renovari va putea fi reconfigurata cu usurinta si adaptata la noua amenajare. Se poate spune ca adauga un plus de confort, prin lipsa usilor, dar si o altfel de experienta in utilizare.

Exemplu montaj. Imagine cu caracter orientativ.

Exemplu montaj cabina Walk In mata si profile cromate

Tehnice
Stil Contemporan
Lungime 70, 80, 90, 100, 110, 120, 130, 140, 150 (cm)
Inaltime 210 cm
Greutate 32-73 kg

Scrie review

Login