Radiator portprosop ingust alb Othello Mono Slim 30 cm

Disponibil pentru comanda online
0
Cod: 2301189030SB
3.250 Lei
Ati gasit un pret mai mic?

Reprezinta o solutie tehnica excelenta pentru incalzire si pentru uscarea prosoapelor, capabil sa combine functiile unui radiator clasic cu cele ale unui suport pentru prosoape oferind un design compact si practic. Prezinta o constructie ingusta pe verticala, cu suprafata frontala neteda, tip panou, de culoare alba, usor rotunjit iar la mijloc este amplasat suportul pentru amplasarea prosoapelor cromat, potrivit pentru amplasarea in spatii inguste in incaperile de baie restranse. 

Permite racordarea la instalatia de incalzire cu agent termic printr-un robinet special tur-retur cu un singur racord (accesoriu optional). Totodata, poate fi utilizat impreuna cu o rezistenta electrica atunci cand sistemul de incalzire centralizata nu exista sau circuitul de apa calda nu asigura furnizarea de agent termic in locul de amplasament. 

Particularitati radiator

  • Fabricat din aluminiu: asigura incalzirea rapida a suprafetelor si o cantitate redusa de agent termic si energie conumata
  • Greutate scazuta: Conceput pentru a fi instalat suspendat pe perete. Avand o greutate de numai 10 kg acest radiator nu va exercita o actiune considerabila asupra peretelui
  • Dimensiuni compacte: L=300; h=1890 (mm)

Prezinta finisaje de exceptie, imbinand aspectul si functionalitatea intr-un mod prietenos atat pentru utilizator cat si pentru mediu.

Tehnice
Material Aluminiu
Instalare Suspendat; Pe perete
Finisaje Alb; Elemente cromate
Putere 430W
Stil Contemporan
Volum 0.9 litri
Gradient temperatura (*C) 75/65/20

Scrie review

Login