Rezistenta electrica pentru radiator calorifer Terma Moa

Rezistenta electrica pentru radiator calorifer Terma Moa

03/03/2023

Minimalismul devenit atractiv. Dispozitivul de incalzire cu rezistenta electrica MOA pentru radiatoare calorifer pe agent termic este conceput cu grija pentru fiecare detaliu. Minimalist in forma, functional, cu un aspect exceptional si intotdeauna gata de actiune. Prevazut cu butoane si afisaj ce il fac intuitiv in operare si dubla protectie impotriva supraincalzirii si  daunelor provocate de scurtcircuit. Functia anti-inghet previne temperatura radiatorului sa scada sub 6*C.

Functionalitate

Dispozitivul ofera cinci trepte de reglare a temperaturii, de la 30*C la 60*C. Un senzor electronic permite o functionare precisa. Afisajul prezinta temperatura curenta si cea setata. Este caracterizat totodata prin consum redus de energie in modul standby.

Functia uscare prosoape

Va permite sa setati orice nivel de temperatura pentru functionare intr-un interval de doua ore, dupa care dispozitivul revine la temperatura setata anterior. Aceasta functie ajuta la uscarea si incalzirea prosoapelor atunci cand se doreste numai acest lucru.

Tehnologie inteligenta

In cazul unei caderi de tensiune incalzitorul cu rezistenta electrica memoreaza setarile, fiind compatibil in cladirile inteligente.

Siguranta

MOA este echipat cu protectie antiinghet. De asemenea, este prevazut cu dubla protectie la supraincalzire si afiseaza o avertizare in caz de disfunctionalitati. In cazul in care radiatorul calorifer ramane fara lichid rezistenta va fi protejata in mod activ.

Culori

Momentan sunt disponibile finisajele de cromat si negru.

Rezistenta electrica cu termostat pentru radiator calorifer