Lavoar negru rotund pe blat Sapho traditional 41 cm

Noutate
Disponibil pentru comanda online
0
Cod: PI025
950 Lei
Ati gasit un pret mai mic?

Detalii si caracteristici

  • Material: ceramic
  • Culoare: negru
  • Finisaj: mat
  • Forma: rotund
  • Instalare: pe blat
  • Dimensiuni (mm): diam. 401; h 150; grosime material: 15

Nu sunt incluse bateria, ventilul si sifonul de scurgere sau alte obiecte cu rol de prezentare. Acestea pot fi achizitionate separat.

Descriere

Lavoar rotund de culoare neagra oferit intr-o constructie moderna, dar care pastreaza in acelasi timp o nota traditionala, prin prezenta liniilor orizontale si paralele gravate atat pe suprafata exterioara cat si pe interior. Reprezinta o alegere potrivita pentru amenajarea unei incaperi de baie personalizate si in contrast. Cei interesati vor beneficia de un produs original, cu o estetica deosebita si un rezultat remarcabil.

Constructia sa permite asezarea pe un blat alaturi de o baterie inalta sau una de perete. Marginile inguste vor maximiza spatiul util iar culoarea aplicata in procesul de fabricatie va contribui la mentinerea aspectului impresionant timp indelungat. 

Poate fi proiectat in orice decor, incepand de la stilul contemporan si continuand cu cel industrial, traditional sau retro-modern. Un produs pentru generatii.

Idee amenajare baie utilizand lavoarul Sapho intr-un decor industrial. Imagine cu caracter orientativ.

Amenajare baie lavoar negru rotund pe blat

Amenajare baie lavoar traditional decor industrial

Design: Combina culoarea neagra dominanta cu liniile albe iar contrastul alb-negru creeaza un impact vizual spectaculos impreun cu alte obiecte sanitare potrivite. Designul minimalist poate fi ridicat astfel la un alt nivel si nuantat astfel incat sa poata reflecta un aspect brut si urban specific spatiilor industriale. Un lavoar negru poate fi o alegere foarte buna pentru a completa o incapere de baie deja existenta sau conceperea unei noi amenajari cu stil.

Tehnice
Diametru 41 cm
Stil Industrial; traditional
Inaltime 15 cm
Greutate 8.5 kg

Scrie review

Login
Produse asociate